eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPodatkiGrupypl.soc.prawo.podatkidziałalnośc gastronomiczna › Re: działalnośc gastronomiczna
  • Data: 2011-08-11 05:13:22
    Temat: Re: działalnośc gastronomiczna
    Od: "mkgp" <m...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    > ale jak
    > na to wypisac wz. jedna gałązka lub 1 pomidor.

    Dlaczego WZ?
    WZ to "wydanie na zewnątrz". Tutaj raczej powinno być RW - "rozchód
    wewnętrzny" czyli wydajesz warzywa z magazynu do kuchni.


    > a moze inwentaryzacja na koniec miesiaca i wtedy wyciagnąc z kosztów to co
    > zostało?
    >

    Przy małej skali działalności to chyba dobry pomysł z tą inwentaryzacją na
    koniec miesiąca.


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1