eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

  • Data: 2010-10-01 06:26:58
    Temat: ot
    Od: Michał Gut <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    > BTW: wyobrażacie sobie świeży bigos? Taki, który nie został
    > przynajmniej ze trzy...cztery razy odgrzany i wystudzony?
    > Przecież to będzie koszmar kulinarny...

    a to sie da taki zrobic?
    u mnie w domu zawsze gotowany bigos robi sie coraz lepszy dopiero po kilku
    dniach wlasnie takich operacji - inaczej smakuje, lekko inna
    konsystencja....smaka mi narobiles :p

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1