-
Data: 2010-10-01 06:26:58
Temat: ot
Od: Michał Gut <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
[ pokaż wszystkie nagłówki ]> BTW: wyobrażacie sobie świeży bigos? Taki, który nie został
> przynajmniej ze trzy...cztery razy odgrzany i wystudzony?
> Przecież to będzie koszmar kulinarny...
a to sie da taki zrobic?
u mnie w domu zawsze gotowany bigos robi sie coraz lepszy dopiero po kilku
dniach wlasnie takich operacji - inaczej smakuje, lekko inna
konsystencja....smaka mi narobiles :p
Następne wpisy z tego wątku
- 01.10.10 06:32 Michał Gut
- 01.10.10 06:47 Krzysztof
- 01.10.10 07:12 --=olo=--
- 01.10.10 11:11 Tomek
- 04.10.10 11:09 Michał Gut
- 04.10.10 12:14 Mordzia
- 05.10.10 14:48 Michał Gut
Najnowsze wątki z tej grupy
- Useme
- Kasa fiskalna warunki zwolnienia
- Lokaty na nowe środki
- samodzielne prowadzenie księgowości
- Faktura z czech.
- kontrole kont przez fiskus
- jednak nie tylko allegro OLX i podobne
- Praca w Monako i podatki
- Chess
- Vitruvian Man - parts 7-11a
- Vitruvian Man - parts 1-6
- Który program do PIT-ów?
- Jak się płaci CIT ?
- Polak nierezydent, dochód w Polsce i PIT
- Przetwarzanie danych
Najnowsze wątki
- 2025-02-23 Useme
- 2025-02-20 Kasa fiskalna warunki zwolnienia
- 2025-02-08 Lokaty na nowe środki
- 2025-02-06 samodzielne prowadzenie księgowości
- 2025-01-30 Faktura z czech.
- 2024-07-25 kontrole kont przez fiskus
- 2024-07-02 jednak nie tylko allegro OLX i podobne
- 2024-06-26 Praca w Monako i podatki
- 2024-05-11 Chess
- 2024-05-11 Vitruvian Man - parts 7-11a
- 2024-05-11 Vitruvian Man - parts 1-6
- 2024-04-30 Który program do PIT-ów?
- 2024-04-26 Jak się płaci CIT ?
- 2024-04-11 Polak nierezydent, dochód w Polsce i PIT
- 2024-03-05 Przetwarzanie danych