eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPodatkiGrupypl.soc.prawo.podatkipodatek od supermarketow › Re: podatek od supermarketow
  • X-Received: by 10.50.155.8 with SMTP id vs8mr111740igb.10.1448620438585; Fri, 27 Nov
    2015 02:33:58 -0800 (PST)
    X-Received: by 10.50.155.8 with SMTP id vs8mr111740igb.10.1448620438585; Fri, 27 Nov
    2015 02:33:58 -0800 (PST)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
    .pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!f78no3349950qge.1!news-out.g
    oogle.com!l1ni79igd.0!nntp.google.com!mv3no3841032igc.0!postnews.google.com!gle
    groupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.soc.prawo.podatki
    Date: Fri, 27 Nov 2015 02:33:58 -0800 (PST)
    In-Reply-To: <5658289f$0$650$65785112@news.neostrada.pl>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=185.15.83.125;
    posting-account=v2ktiAkAAAA40dkPm0TYX-JJOlOA4k2g
    NNTP-Posting-Host: 185.15.83.125
    References: <5644ca39$0$644$65785112@news.neostrada.pl>
    <u...@4...com>
    <b...@g...com>
    <n36qpn$qnp$1@node2.news.atman.pl>
    <56576681$0$643$65785112@news.neostrada.pl>
    <n392me$bd0$1@node1.news.atman.pl>
    <f...@g...com>
    <n394bd$d1a$1@node1.news.atman.pl>
    <3...@g...com>
    <a...@g...com>
    <56581e73$0$698$65785112@news.neostrada.pl>
    <b...@g...com>
    <5658261c$0$656$65785112@news.neostrada.pl>
    <5658289f$0$650$65785112@news.neostrada.pl>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <7...@g...com>
    Subject: Re: podatek od supermarketow
    From: Bolko <s...@g...com>
    Injection-Date: Fri, 27 Nov 2015 10:33:58 +0000
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.soc.prawo.podatki:243970
    [ ukryj nagłówki ]


    > Dodatkowo badania mięsa były na długo przed Unią... Miałem dziadków na
    > wsi - hodowali zwierzęta na mięso - co w czasach PRL-u było dość wygodne
    > dla nich i rodziny, ale ubój zawsze był pod nadzorem weterynarza!


    Szkoda że mój dziadek nie wiedział.
    Teraz jem kiełbase do której sam dodawałem pieprz 2 tygodnie temu.
    Tak jak co roku przez ostanie 30 lat odpukać żyje.

    ps 1
    http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/kara-dla-znanego-produ
    centa-masla,507905.html

    ps 2
    Średnia masarnia to chyba jakieś 100 ton/dzień świnia ma ok 120 kg.
    Czyli to jest 1000 sztuk na dzień na jednego weterynarza.
    Minuta na zbadanie jednej to jest to jest jakieś 16 godzin.
    hmm cóż może wszystkie bada.



Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1