eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPodatkiGrupypl.soc.prawo.podatkiOswiadczenie po terminie
Ilość wypowiedzi w tym wątku: 3

  • 1. Data: 2002-01-25 20:14:35
    Temat: Oswiadczenie po terminie
    Od: "TP" <m...@p...onet.pl>

    Witam
    zlozylem po terminie tj 25.01.2002 oswiadczenie o tym
    ze pozostaje przy formie prowadzenia ewidencji na podstawie
    Ksiazki Przychodow i Rozchodow
    Teraz wiem ze termin skladania minal 20.01.2002 (a dokladnie 21.01.2002)
    Co zrobic? Co teraz zrobi US?
    Pewien kolega w zeszlym roku spoznil sie z tym oswiadczeniem
    i przerzucili go na ryczalt.
    Pozdrawiam
    Tomek Polmanski
    m...@p...onet.pl





  • 2. Data: 2002-01-25 20:52:15
    Temat: Re: Oswiadczenie po terminie
    Od: "Krzysztof-Piasecki" <k...@i...pl>


    Użytkownik "TP" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
    news:a2sehh$5jp$1@news.tpi.pl...
    > Witam
    > zlozylem po terminie tj 25.01.2002 oswiadczenie o tym
    > ze pozostaje przy formie prowadzenia ewidencji na podstawie
    > Ksiazki Przychodow i Rozchodow
    > Teraz wiem ze termin skladania minal 20.01.2002 (a dokladnie 21.01.2002)
    > Co zrobic? Co teraz zrobi US?
    > Pewien kolega w zeszlym roku spoznil sie z tym oswiadczeniem
    > i przerzucili go na ryczalt.
    > Pozdrawiam
    > Tomek Polmanski
    > m...@p...onet.pl
    >
    >
    Ja w swoim czasie pobiegłwm do Urzędu i złożyłem podanie do naczelnika o
    przywrócenie terminu z sensownym uzasadnieniem zwłoki. Poskutkowało.
    Pozdrawiam Krzysztof.



  • 3. Data: 2002-01-26 03:22:08
    Temat: Re: Oswiadczenie po terminie
    Od: "DHN" <p...@p...com>

    Przed przerzuceniem na ryczałt to się IMHO bardzo łatwo obronić wpisując sobie w
    działalność coś, co jest z ryczałtu wyłączone.
    Gorzej na odwrót...
    Dżek


    > Ja w swoim czasie pobiegłwm do Urzędu i złożyłem podanie do naczelnika o
    > przywrócenie terminu z sensownym uzasadnieniem zwłoki. Poskutkowało.

strony : [ 1 ]


Szukaj w grupach

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1